A Bautool csempevágó behozza az árát

Bautool csempevágó

A hidegburkolás tipikusan azon szakmák körébe tartozik, amiben nagyon könnyű hibát ejteni. Persze nem életről-halálról van szó, de egy Bautool csempevágó nagyon kellemetlen szituációktól tudja megmenteni a használóját és a vállalkozót.

Miről beszélünk? A csempe, járólap lerakása nem tűnik bonyolult feladatnak, ha odafigyelünk néhány alapvető dologra, szépen el lehet végezni a munkát. Ha valami nem sikerül elsőre, van idő korrigálni a hibát, mivel a ragasztó lassan szárad.

Egy dolgot nem lehet visszacsinálni, ez pedig a burkolólap elvágása. Ebben egy minőségi Bautool csempevágó igazán nagy segítség. Nem mindegy, hogy a vágó miként és mennyire pontosan karcolja végig a lapok felületét.

Minél több a pontatlanság, annál nagyobb a lehetősége annak, hogy a lap rossz helyen törik, esetleg csorbul a vágásnál és máris kukába dobhatunk fél négyzetméter alapanyagot. A mai burkolólap áraknál ez már nem játék, ráadásul egyre gyakoribbak a nagy, akár négyzetméteres darabok. A Bautool csempevágó hamar visszahozza az árát.