A Caretero etetőszék stílusos kialakítást kapott

caretero etetőszék

Eljön az a csodálatos pillanat a család életében, amikor a kicsi baba már önállóan kóstolgat szilárd ételeket. Ebben a periódusban és természetesen később is, igen hasznos lesz a Caretero etetőszék. Nyilván ennek használatához kell némi stabilitás, de amikor eljön az idő, akkor nincs megállás vagy ülés ebben a szuper székben.

Ennek ölelésében a gyermekek kényelmesen elfogyaszthatják saját ételeiket és új ízeket fedezhetnek fel. Kényelmes, biztonságos és nagyon praktikus. A Caretero etetőszék változatok között ugyanis átalakítható modellek is vannak. Néhány mozdulattal etetőszékből stílusos szék + asztal szett varázsolható. Mindegyik típusra jellemző a kiváló minőségű anyaghasználat, aminek hála, ezek tartósak és biztonságosak egyaránt.

A Caretero etetőszék ötpontos övekkel és a tálcánál további védelemmel rendelkezik, ami megakadályozza a baba elcsúszását. Bármelyik modell gyönyörű és divatos, a legtrendibb színekkel lesznek még vonzóbbak a babáknak és a szüleiknek is. Akár 3-4 évig használható.