A fog implantátum Budapest specialistáival tökéletes lesz

fog implantátum Budapest

Aki tapasztalta, az biztosan tudja, hogy a hiányzó rágócsont mennyire zavaró lehet esztétikai, rágás vagy hangképzés szempontjából. Könnyedén behelyezhető a fog implantátum Budapest jól felszerelt klinikáin. Az eljárás hosszútávon jól funkcionáló megoldást jelent, javítja az életminőséget és a komfortérzetet. Megőrzi a csontot maga körül.

Megakadályozza az állkapocs deformálódását, így visszanyeri a régi arcvonásait. A csavar beültetését követően, természetesen meg kell várni a csontosodást. A kivitelezés alkalmával elkerülhetőek a vágások és a varrások is, mivel a szájsebész az íny átfúrásával hozza létre az üreget. A fog implantátum Budapest városában titánból készül, ezért nem okoz irritációt.

A legtöbb páciensnél csonthiány esetén is alkalmazható az eljárás. A szakorvosok hatalmas hozzáértéssel végzik a feladatukat, így teljesen fájdalommentesen történik a beavatkozás. A rágócsont hiányának pótlására ez a legmodernebb megoldás. A fog implantátum Budapest rendelőiben speciálisan kezelt és szervesen rögzül a csontba.