A gázolaj szivattyú megkönnyíti a munkát

gázolaj szivattyú

Esetenként szükség mutatkozik az üzemanyag elosztására vagy szállítására. Amennyiben nagyobb mennyiségről van szó, ajánlott egy önfelszívó gázolaj szivattyú mielőbbi megvétele, mert ezzel könnyű és gazdaságos lesz a munkafolyamat.

Ez a berendezés alkalmas ipari és háztartási alkalmazásra, de a működtetéséhez nélkülözhetetlen még néhány kellék, mint amilyen a szívó- és nyomócső, a műanyag vagy alumínium adagolópisztoly.

A mechanikus átfolyásmérő óra beiktatásával a rendszerbe pontosan követhető a hajtóanyag mennyisége. A gázolaj szivattyú szettek napjaink kereskedelmi kínálatában megtalálhatóak 12 V és 24 V kivitelben. A legtöbb erre a célra szánt készülék folyadékgyűrűs és bronz felhasználásával készült.

A folyadék nem érintkezik a motorral, a gép használata teljes mértékben biztonságos. A gázolaj szivattyú nemcsak benzin és nafta kezelésére alkalmas, hanem megállja a helyét a mezőgazdaságban, hajóiparban és a kertészetben is, de a borászok szintén használt tudják venni, szem előtt tartva természetesen azt, hogy a készülék csak egyféle alapanyag esetében legyen beüzemelve.