A kedvező t18 trapézlemez árak titka

T18 trapézlemez árak

A trapézlemezből történő építkezés mindig gazdaságos megoldás. Ha magasabb vízelvezető horonnyal ellátott trapézlemezre van szüksége, akkor a T18-as lesz az Ön választása. De vajon a T18 trapézlemez árak is kedvezőek lesznek az Önnek? Ezek az építőanyagok egy úgy nevezett vízorral rendelkeznek, ezért kiválóan alkalmasak masszív tetőfedő profilként való felhasználásra.

Nagy merevségüknek köszönhetően homlokzati profilként is kiválóan megállják a helyüket, és lakossági felhasználásra is alkalmasak, a kisebb gazdasági épületeknél. A T18 trapézlemez árak pedig a mennyiség, a méret, a választott bevonat, a szín és egyéb paraméterek szerint alakulnak.

A kiváló minőség és a sokoldalú felhasználási lehetőség a T18 esetében is, ahogy a trapézlemezek esetében általában, együtt jár a kedvező árral. A mai építőanyagárak mellett, ez különösen nagy erény. A T18-as trapézlemezek, alucink, poliuretán, lakk vagy akár alumínium cink ötvözettel és erős korrózióálló réteggel ellátott bevonattal is rendelhetőek.

Csak az Ön elképzelései szabhatnak határt. A sokoldalúan felhasználható tapézlemezeinkkel, szinte kivétel nélkül; bármilyen projektet megvalósíthat. Amennyiben szakértő segítségre van szüksége a méret és a felhasználás, illetve a bevonatok, színek kiválasztásához, jöjjön el a több mint 4000 négyzetméteres telephelyünkre és kérje szakértőnk segítségét!