A kondenzációs kombi kazán mindent megold

A tél közeledésével mindenkinek érdemes alaposan átvizsgáltatni szakember által a háztartás fűtését biztosító kazánt. Legyen az gáz vagy vegyes tüzelésű, a berendezés és a csatlakozó kéményrendszer ellenőrzése létfontosságú lehet. Ha újat kényszerül vásárolni, a kondenzációs kombi kazán kitűnő választás lehet, mivel ez egyszerre képes a használati meleg víz előállítására, valamint a fűtés biztosítására is.

Ráadásul jelentősen alacsonyabb áron üzemeltethető, mint a hagyományosnak vélt gázkazánok. A kondenzációs kombi kazán kiválóan használható egyéb fűtésrendszerek, mint például falfűtés vagy padlófűtés üzemeltetéséhez is. Ezáltal teljes körűen el tudja látni a háztartás mindenféle meleg víz igényét.

Fontos tudni, hogy csak szakember építheti be az újonnan vásárolt kondenzációs kombi kazánt és annak kémény kialakítása is egyedi kiépítést von maga után. A füstcső csak saválló műanyagból készülhet és minden szempontból meg kell feleljen a vonatkozó szabályozásoknak. Keresse a tapasztalattal rendelkező gázszerelőket!