A könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre követhető az ügyfelek által

könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre

Egy saját ház olyan érték, ami az alapoktól a tetőig időtálló kell legyen. A Mágus Készház Kft. lehetővé teszi, hogy a könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre követhető legyen a megrendelőknek. Egy ház felépítése komoly anyagi befektetéssel jár, ezért a megrendelők nemcsak a „végeredményre” kíváncsiak, hanem magára a folyamatra is, aminek során az elképzelésből tervek, a tervekből falak, a falakból pedig életterek lesznek.

A Mágus Készház Kft. már a tervezésben is megoldást kínál, ezt követően pedig teljesen leveszi az építkezés gondját az ügyfelek válláról. A nagypaneles technológia teljes tervezési szabadságot kínál és a CNC vezérléssel működő, automata gépsoron néhány nap leforgása alatt elkészülnek a gyorsházak alkotóelemei, mint a fal és födémpanelek, a tetőszerkezet.

Ezután következik egy kis logisztika és az összeszerelés. A könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre úgy történik, hogy a megrendelő minden elvárását maradéktalanul kielégítse. A tervből így rövid időn belül energiatakarékos, kényelmes, meleg otthon lesz.