A leggyakoribb kérdések a plasztikai műtétekkel kapcsolatban

plasztikai műtétek

Egyre nagyobb népszerűséget nyernek Magyarországon is a különböző esztétikai műtétek, hiszen a folyamatosan fejlődő, modern technológiának és a szakorvosok nagy tudásának köszönhetően, csodálatos eredménnyel járhatnak a beavatkozások. A www.drfalus.hu weboldalon remek tájékoztatókat olvashatsz többféle plasztikai műtéttel kapcsolatban. Például megtudhatod, hogy a mellnagyobbítás hányféle mellimplantátummal lehetséges, hogyan zajlik lépésről-lépésre, illetve melyek az előnyei.

Viszont a mellimplantátum cseréjére is szükség van bizonyos időközönként. Erről az eljárásról is sokat megtudhatsz a weboldalon, megismerheted az okokat, amelyek miatt elengedhetetlenné válhat a csere. Ráadásul olvashatsz arról is, hogy a mellnagyobbítás hasplasztikával is kombinálható, aminek megvan az a hatalmas előnye, hogy egyszerre lehetsz túl két beavatkozáson és a felépülési idő is a felére csökken. Ezzel két kiemelten fontos esztétikai probléma kerül megoldásra és rendkívül látványos eredményt hoz.

Erősíti egymás hatását a két műtét, hiszen a nagyobb keblek automatikusan laposabbnak mutatják a hasat, ami visszafelé is igaz, vagyis a lapos has hatására jobban kiemelkednek a mellek. Van még egy nagy előnye ennek a kombinált operációnak, mégpedig az, hogy a hasplasztika területéből, külön metszés nélkül is elvégezhető a mellnagyobbítás. Amiről csak viszonylag kevesen tudnak, férfi intimplasztikát is végeznek a plasztikai sebészek. Erről több információ olvasható a portálon. Sok férfinak okoz gondot a péniszének mérete.

Vannak, akik a hosszával nincsenek megelégedve, mások a vastagságával. Dr. Falus György és csapata saját gyakorlatában nem végez péniszhosszabbítást, csak vastagítást vállal, illetve a pénisz laza bőre is könnyen korrigálható, ha ez valakinek problémát jelent. Gyakorlatilag minden felvetődő kérdésedre választ kaphatsz a weblapon, ami a női és férfi esztétikai beavatkozásokat illeti. Ugyanott időpontot is kérhetsz a szakorvoshoz, ha szeretnél elvégeztetni egy plasztikai műtétet.