A legjobb ránctalanító krém 50 felett szuper hatóanyagokkal

legjobb ránctalanító krém 50 felett

Az AHAVA Advanced Deep Wrinkle Cream egy vegán öregedésgátló termék, ami intenzíven hidratálja a bőrt és megakadályozza annak volumenvesztését.

Ez a legjobb ránctalanító krém 50 felett, ami exkluzív, szabadalmaztatott szodomi alma komplexének és aktív összetevőinek segítségével simítja ki és minimálisra csökkenti a ráncok, finom vonalak megjelenését. Az eredmény ragyogó, gyönyörű és fiatalos arcbőr. Használja naponta, reggel és este, tisztítás után! A legjobb ránctalanító krém 50 felett csökkenti a mélyen fekvő ráncok megjelenését, hidratálja és teltebbé teszi a bőrt az egész napos fiatalság érdekében. A hatóanyagok láthatóan formálják az arc kontúrját. Ezt a többfunkciós archidratálót úgy alakították ki, hogy simább bőrfelületet biztosítson.

A 24 órás, többfunkciós krém az AHAVA exkluzív pRetinol szabadalmán alapul, ami retinol prekurzorokkal látja el a bőrt, amiket retinollá alakít. A legjobb ránctalanító krém 50 felett biztonságos alternatívája a retinolnak, az Ön bőrére szabva, minden előnnyel és mellékhatások nélkül!