A magassarkú papucsok már régóta hódítanak

magassarkú papucsok

Tudta, hogy ez volt Marilyn Monroe kedvenc lábbelije? Nem csoda, hiszen a magassarkú papucsok rengeteg hölgy szívét késztetik hevesebb dobogásra. Azonban, ha nem annyira naprakész a stílusok és trendek terén, akkor talán elgondolkodik azon, milyen is ez a lábbeli. De ne aggódjon, mert ezzel nincs egyedül!

Manapság sokféle stílus létezik, amikor a lábbelikről van szó. Ez azt jelenti, hogy az egyes lehetőségek sajátosságainak ismerete kihívást jelenthet. Ha többet szeretne megtudni a magassarkú papucsokról, akkor a megfelelő helyen jár. A XVII. században a francia udvar gazdag hölgyei kezdték el viselni ezeket a báli ruhájuk alatt. A történetük tehát lenyűgöző és hatalmas, de igazi népszerűségre akkor tettek szert, amikor Marilyn Monroe stílusos ruhákhoz és magas derekú nadrágokhoz kezdte viselni ezt.

Az 1990-es években, a magassarkú papucsok ismét népszerűségre tettek szert. Elvégre melyik nő ne akarta volna Carrie Bradshaw-t utánozni, amikor a stílusos ruhákban és magassarkúban sétált New York utcáin?