A masszázs henger pozitív hatása

Az igazán jó sporteszközök ismérve, hogy rendkívül strapabíróak, illetve rugalmasan és kombináltan felhasználhatóak. A ThereaBand olyan márka, ami már önmagában is garanciát jelent a minőségre, az általuk életre hívott masszázs henger pedig szavatolja, hogy minden porcikánk a megfelelő módon legyen megmozgatva.

Szinte teljesen elnyűhetetlen, hiszen sokáig megőrzi eredeti formáját. A márkára jellemző a rugalmasság, mivel úgy alkotják meg sporteszközöket, hogy edzési szintjének és erőnlétének megfelelően mindenki megtalálja a számára legideálisabb terméket. A fent említett henger 4 különböző erősségű bordázott masszírozó felülettel szerezhető be. Ezen felületek mindegyike rendkívül egyszerűen és gyorsan lecserélhető a tépőzárak segítségével, így nemcsak hasznosak, de praktikusak is.

A masszázs henger számtalan pozitív hatással rendelkezik egészségünk szempontjából, hiszen azon túl, hogy ellazítja a feszes, görcsös izmokat, javítja a vérkeringést, illetve megelőzi az izom és ízületi megbetegedéseket is.