A micro USB kábel tényleg a múlt?

micro USB kábel

Az elektronikailag fejlődő világban egyre gyakrabban fogunk találkozni új kifejezésekkel. A micro USB kábel szót szinte azonnal követni fogja a Type-C, ugyanis a legújabb telefonokban már ez a fajta csatlakozó kerül. A gyártók terve, hogy minden készülékhez hasonló töltőt lehessen venni, így ők kihagyhatják azt a dobozból, amivel a környezetnek segítenek és nem mellesleg sokat megspórolnak.

Azonban, miközben a készülékek egyre fejlődnek, addig még mindig léteznek olyan eszközök, amelyek a régi típusú csatlakozót viselik. Ilyenek lehetnek a hordozható hangszórók, az extra töltők és más technikai dolgok, mint például a csatlakoztatható lámpák.

Ahhoz, hogy minden esetre fel legyünk készítve, szükségünk lesz a legújabb Type-C és a micro USB kábelekre egyaránt. A BlitzWolf márkabolt kínálatában mindkettőből tudunk választani, ráadásul olyat is vásárolhatunk, ami egy USB bemenettel és több csatlakozófejjel rendelkezik, így minden eshetőségre felkészültek leszünk. 25.000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás.