A vállalkozói képzés mindenre kiterjed

Ahhoz, hogy biztonságosan álljunk egy jól menő árufuvarozó vállalkozás élére, szükségesek olyan ismeretek, amiket időnként meg kell újítani. Erre szolgál a vállalkozói képzés, ami nem tart többet kilenc napnál.

A kezdeti időpontot egyeztetés alapján meg lehet beszélni, hogy biztosan szabaddá tudjuk tenni magunkat a tanfolyam időtartama alatt. Amennyiben a vállalkozói képzés után sikeresen levizsgázunk, tíz év után válik ismét szükségessé a tanfolyam elvégzése.

Ezt azért határozták így meg, mert a jogszabályok, a törvények, a technológia folyamatosan fejlődik és tisztában kell lennünk ezeknek az aktuális helyzetével, mivel csak ekkor vezethető nyereségesen egy fuvarozó cég. A vizsgától nem kell tartanunk, mert egyszerűen elvégezhető. Csupán hat tesztlapot kell kitöltenünk a helyes válaszokkal.

A vállalkozói képzés időtartama alatt felkészülhetünk az árufuvarozási ismeretekből, különféle jogi ismeretek kerülnek terítékre és a közlekedés-biztonsági ismereteinket is gyarapíthatjuk többek között. A tanfolyam alacsony díjának köszönhetően mindenkinek elérhető a vállalkozói képzés.