Alapos munkát végez a szervestrágyaszóró

szervestrágyaszóró

A körültekintően használt termőföldek, még a folyamatos és állandó termelés ellenére is képesek magas terméshozamot biztosítani. Ez úgy lehetséges, ha magas a talajélet aktivitás, ami megállás nélkül végzi a szerves komponensek lebontását, a tápanyag körforgásának megfelelő rendje és módja szerint. Az ilyen közegben, a szervestrágyaszóró bevetésével tovább növelhető a hozam.

A műtrágyák azért népszerűek, mert ezek kijuttatása sokkal egyszerűbb, illetve nedvesség hatására azonnal felvehető anyagokká vállnak a növények által. Ellenben, az instálóból kikerülő almot a baktériumok és főként a gombák kell lebontsák első körben. A szervestrágyaszóró egyik fő feladata, a kellő mennyiségű összetevők kijuttatásán túl, hogy azokat minél apróbb részekre szedje szét.

Mind a turbinás, mind a tépőhengeres szerkezetek ezt kiváló teljesítménnyel teszik. Mindkét típusnak megvan a maga előnye, amit bizonyos környezetekben lehet jól kihasználni. A szervestrágyaszóró rendszerek működési elvéről és műszaki paramétereiről a penda.hu weboldalon tudhatunk meg többet. A vásárlásra szintén itt nyílik mód.