Amit az Aviva torna gyakorlatokról érdemes tudnod

Változás Műhely

Sokan úgy gondolkoznak, hogy nem nyúlnak mindjárt gyógyszer után, ha fáj valamelyik testrészük, inkább hagyják, hogy küzdjön a szervezetük. Mégsem szükséges tűrni az egészségi problémáknak, mert például létezik egy remek, speciális tornagyakorlatokon alapuló metódus, aminek a segítségével elérhető a hormonális egészség. Ha még nem hallottál erről a módszerről, akkor megér egy pillantást a Változás Műhely weboldala. Ezen a honlapon ugyanis részletesen le van írva minden információ, amelyekből megtudhatod, hogy pontosan milyen gondokat oldhatsz meg ezzel a tornával.

Online induló tanfolyamra is jelentkezhetsz, valamint olyan személyek visszajelzéseit olvashatod, akik már elvégezték a kurzust és igencsak pozitív a véleményük, mert esetükben hatásosnak bizonyult. Előzetesen mindenképpen tudnod kell az Aviva tornagyakorlatokról, hogy mindkét nem tagjainak nagyon hasznosak lehetnek. Először is, közvetlenül és közvetetten jó hatással van a pajzsmirigy működésére, egyensúlyba hozza annak hormontermelését.

A módszer kidolgozója Aviva Gabriella Steiner, aki a munkája során rájött arra, hogy bizonyos mozdulatok befolyásolják a női ciklust. A metódus közel 30 éves történelme és az erre vonatkozó vizsgálatok megállapították, hogy az Aviva torna kivételesen hatásos különféle nőgyógyászati panaszok, rendszertelen vagy rövid ciklus beállítása esetén, ovuláció elősegítésére és a termékenység fokozására. Így érthető, hogy sok gyermektelen hölgy próbálkozik ily módon is a teherbeeséssel. Tehát ezek a tornagyakorlatok jónak bizonyultak a meddőség kezelésére is.

Ugyanakkor a férfiak esetében nagy segítséget nyújthat az Aviva torna a potencia- és a prosztatagondok megelőzésében és megszüntetésében. A torna speciálisan kifejlesztett mozdulatai ritmikusan beszorítják, majd ellazítják a medence izmait, a gát területét és a farizmokat. Ez stimulálja a vérkeringést ezeken a területeken. Több vitamin és hormon jut a prosztatába, a sejtek anyagcseréjéből származó méreganyagok könnyen és gyorsan kiürülnek, köszönhetően az alhasban és a medencében felélénkült artériás vérkeringésnek.