Angyalszárny, mint védelmi szimbólum

angyalszárny

Léteznek különböző szimbólumok, amelyek más-más dolgot jelképeznek, ezért ezeknek a felhasználásával készülnek kabalák, ékszerek egyaránt. Tulajdonképpen a szárnyalást jelképezi az angyalszárny, a lélek szabadságát, a földi kötöttségektől való mentességet.

Erősíti kapcsolatunkat a Teremtő Erővel, a tudatalattinkkal is. Ez a jelkép hozzájárul az inspirációszerzéshez, alkotáshoz, valamint segít fenntartani a kapcsolatot a spirituális világgal. Ezek mellett, védelmi szimbólum is az angyalszárny, így nem meglepő, hogy egyre több ékszeren szerepel.

De egyéb tárgyak is megalkothatóak például a műanyag változatának felhasználásával. Rendkívül kedvelt alkatrész a teljesen átlátszó variáns, amit megrendelhetünk az asvanybolt.hu webshop kínálatából. A szárny 2 cm széles, 9 mm magas és 3 mm vastag.

Az ára kifejezetten kedvező, ugyanis 20 Ft/darab. Viszont a rendelhető legkisebb mennyiség 20 darab, tehát az egységcsomag angyalszárny ára így mindössze 400 Ft. Rendelhetünk többet is, hiszen mindig jó, ha van kéznél néhány.