Asztali lámpa egyedi kivitelezésben

asztali lámpa

Az otthonunk legtöbb tartozékának van valamilyen gyakorlati haszna, ami szerencsés esetben esztétikai szereppel párosul. Fokozottan érvényes ez az olyan kiegészítőkre, mint egy asztali lámpa, amire akkor is jó ránézni, ha éppen nem telepedünk mellé olvasni, dolgozni vagy keresztrejtvényt fejteni.

Amikor ilyen világítástechnikai eszközt vásárolunk, szemünk egészsége érdekében, mindenképpen figyelmet kell fordítanunk a lámpa fényének erősségére és színére, de az sem utolsó szempont, hogy az új szerzeményünk mennyire illik a lakásunk stílusához. A Smol lakberendezési webáruházban prémiumminőségű, egyedi formavilágú asztali lámpa kínálatából válogathatunk. Ha az otthonunk berendezésével az előkelő hatást keltő kiegészítők vannak leginkább összhangban, akkor számunkra a sötét réz színű Percival fém asztali lámpa az ideális választás.

A klasszikus formák és színek kedvelőinek készült a különleges kisugárzású Melba üveglámpa, míg az egyedi megoldások híveit leginkább a fa lámpatalppal ellátott Rebel modell nyűgözheti le.