Az agrofólia szinte mindent betakar

A mezőgazdaságban dolgozó emberek jól tudják, hogy a növények milyen igényeket támasztanak, a megfelelő termés elérése érdekében.

Fontos, hogy minden körülmények között hozzájussanak a szükséges tápanyag, víz és fény mennyiséghez. Az agrofólia hatékony megoldást kínál a növények megóvására, a szélsőséges időjárási körülmények ellen. A kemény fagyok komoly kárt okozhatnak, ezt pedig az agrofólia hatékonyan megoldja, mivel védi az alatta lévő növényeket. Továbbá, az építkezek esetében is hasznos megoldás az agrofólia használata, hiszen a párazáró képességének köszönhetően, kiválóan használható tetők vagy falak építéséhez.

Gyakran előfordul, hogy a kertben, az udvaron szeretnénk az eső elől megóvni a cementet vagy faanyagot, ezért érdemes letakarni. Ezt nyugodtan megtehetjük az agrofólia révén. Többek között, kiválóan használható melegházak építéséhez, mivel a fehér kivitel átengedi a fényt és megtartja a meleget. A termék többféle vastagságban és méretben is kapható, igényeknek megfelelően.