Az auránkat tisztító citrin hatása

citrin hatása

A kristálygyógyászatban jártas személyek szerint, bizonyos ásványok nem kizárólag a testi és lelki egészségünket védik, hanem az anyagi helyzetünket is képesek kedvező irányban befolyásolni. Ilyen a Nap energiáit magában hordozó, aranyszínű citrin hatása, aminek köszönhetően a pénz áramlását akadályozó tényezőktől is megszabadulhatunk. Természetesen sok más területen is a segítségünkre lehet a 12 mesterkristály egyikeként számon tartott, különleges ásvány.

A citrin hatása az aura megtisztításában, a negatív energiák távoltartásában, valamint az érzékenység és a szellemi tudatosság növelésében is megnyilvánul. Testi jólétünk szempontjából a hasnyálmirigy és a lép, valamint a gyomor, a szív és az idegrendszer védelmezője, ugyanakkor a cukorbetegség megelőzésében is fontos szerepet játszhat. A citrin hatása továbbá a szervezet méregtelenítésére, illetve a megfelelő anyagcsere-működésre is kiterjed, de még bőrszépítőként is megállja a helyét ez a pozitív energiát és jókedvet sugárzó ásvány.

A varázslatosan ragyogó howlit hatása

Ha alvásproblémákkal küzdünk, türelmetlenek vagyunk, nem tudjuk leküzdeni a váratlan hangulatingadozásainkat, akkor számunkra a howlit hatása jelenthet igazi gyógyírt. Ez a testet-lelket nyugtató ásvány segít megtalálni a belső egyensúlyunkat, erősíti az önbizalmunkat és rávilágít mindarra, ami igazán fontos az életünkben, így könnyebben el tudjuk engedni mindazt, ami jelentéktelen. Ezáltal nyitottabbak leszünk az új befogadására, de a régmúlt, akár előző életünkhöz fűződő történésekre is.

Fizikai szinten a howlit hatása a csontok és a fogak egészségére, az anyagcsere serkentésére és az emésztőrendszer megfelelő működésére is kiterjed. Magnéziumtartalma révén, a szorongást is oldja, így fejfájás ellen kiváló. Ahhoz, hogy maradéktalanul érvényesülhessen, használat előtt vízzel, sóval, illetve füsttel kell megtisztítani a környezetből érkező negatív energiáktól. Ha megsérül vagy megváltozik a színe, a tisztítás sem segíthet, ez esetben új ép ásványra kell kicserélni.