Az öntöttvas kandallóbetét sokféle tűztérbe beilleszthető

öntöttvas kandallóbetét

A Technical cég által működtetett kandallos.hu webáruházban a kandallóépítéshez minden beszerezhető egy helyen. Az egyik ilyen kellék a vállalat saját gyártású PanTherm típusú, kiváló hatásfokú öntöttvas kandallóbetét, ami igény szerint megrendelhető Eco vagy Eco Plus égésvezérlés opcióval és kompatibilis a legtöbb légfűtéses, ilyen jellegű fűtőtesttel.

Ezek a betétek a vastagfalú, robosztus kivitelüknek köszönhetően szavatoltan hosszú élettartamúak, az öntöttvas kandallóbetét mindegyik modelljére 5, esetenként 7 év garancia is jár.

Az egyes modellek egymástól leginkább a tűztér nagyságában térnek el, ötféle alapméretben állnak az érdeklődők rendelkezésére, de valójában több 100 féle módon variálhatóak. Lehetnek kétajtósak, jobb vagy bal ablakosak, de akár körben üvegesek is.

A leginkább megfelelő darab kiválasztása esetén fontos paraméter a füstcsonk mérete, ennek mindig kisebbnek kell lennie, mint a kémény átmérője. Az öntöttvas kandallóbetét megrendelésekor lehetőség van az üvegezés méretének és a kandalló felépítésének a kiválasztására is.