Az univerzális töltő kábel előnyei

töltő kábel

Mivel minden elektromos eszközt töltővel kell feltölteni, a töltési lehetőségek terén bármilyen változás nagy jelentőséggel bír. Habár a legtöbb USB kábel nagyon hasonlít egymásra, a belsejük nagyban eltérhet, ezért van az, hogy egyikük lassabban, másikuk gyorsabban képes feltölteni az adott készüléket.

Az USB szabványok határozzák meg a kábel sebességét és funkcióját, az USB típusok pedig a csatlakozó alakját. Nagy áttörést jelent a felhasználók körében az univerzális USB Type-C csatlakozóval ellátott töltő kábel elterjedése is. Ezen töltő kábel előnye a kényelmes csatlakoztatás, ugyanis a kétoldalas kialakításnak köszönhetően mindig sikerül elsőre bedugni a csatlakozót.

Az USB Type-C mérete megegyezik a micro USB méretével, így a legkisebb eszközbe is csatlakoztatható. A töltő kábel mindkét iányba tud tölteni, így a hoszt is töltheti a perifériát és akár a periféria is töltheti a hosztot. Az USB Type-C további előnye, hogy bizonyos esetekben magasabb töltési teljesítménnyel jár együtt.

Oneplus 8 Pro tok raktárról, akár azonnal

A mobilunk használata közben előfordul, hogy kisebb-nagyobb sérülések keletkeznek a készüléken, amit célszerű megelőzni. A telefon tok erre kíválóan alkalmas megoldás, és amellett, hogy hatékonyan védelmezi, még öltöztetheti, díszítheti is a készülékünket. A telefon tok kínálat rendkívül széles a piacon, a bluedigital.hu weboldalon is ezer és ezer különböző darab közül választhatunk a telefonunk márkájának megfelelően.

Az Oneplus 8 Pro tok is széles választékban megtalálható az egyedi igényeknek megfelelően. Válasszuk akár a letisztult átlátszó szilikon vagy egy divatosabb mintázatú prémium kategóriás tokot, a döntéssel biztosan jól járunk, ugyanis rendkívül kedvező áron, gyors és precíz szállítással lehetünk boldog tulajdonosai ennek a praktikus kiegészítőnek.

A leginkább elterjedtek az Oneplus 8 Pro tok szilikonból készült változatai, de elérhető kihajtható, ütésálló, övre csatolható típus is a márkához tartozó tokok között. Még több infó található a Oneplus 8 pro tok változtokaról a BlueDigital oldalán.