Baba napozók fiúknak és lányoknak

baba napozó

A fiúk és a lányok már születésükkor eltérőek. Elsőre még nincs nagy különbség, de a szülők már ebben a korban is szeretnek a nemüknek megfelelő baba napozó szettet összegyűjteni. Talán a terhesség alatt sok anyuka álmodozott arról, hogy rózsaszín ruhácskákat fog a lányának venni.

Esetleg arról, hogy hercegnőnek öltözteti be és később különleges fonatokkal díszíti a haját. Fiúknál gyakran előkerülnek a dinoszauruszok, az autók és a szülők alig várják, hogy együtt labdázhassanak majd. Nincs jobb vagy rosszabb, az élet csupa kihívás lesz mindkettővel. A ruhatervezők nemcsak felnőtteknek készítenek mintákat, hanem a család legkisebb tagjainak is.

Szeretik az olyan mesefigurákat, amiket a szülők is ismertek, így sokszor előjön a Micimackó és más Disney figurák. Az állatok szintén kedvelt témának számítanak a baba napozó felületén, gyakran találkozunk majd macskákkal, kutyákkal és más vadon élő állatokkal. Egy jó baba napozó világos színekre épít, hogy nyáron kényelmes legyen, miközben aranyos dizájnt használ.

Print Friendly, PDF & Email