Baba napozók fiúknak és lányoknak

baba napozó

A fiúk és a lányok már születésükkor eltérőek. Elsőre még nincs nagy különbség, de a szülők már ebben a korban is szeretnek a nemüknek megfelelő baba napozó szettet összegyűjteni. Talán a terhesség alatt sok anyuka álmodozott arról, hogy rózsaszín ruhácskákat fog a lányának venni.

Esetleg arról, hogy hercegnőnek öltözteti be és később különleges fonatokkal díszíti a haját. Fiúknál gyakran előkerülnek a dinoszauruszok, az autók és a szülők alig várják, hogy együtt labdázhassanak majd. Nincs jobb vagy rosszabb, az élet csupa kihívás lesz mindkettővel. A ruhatervezők nemcsak felnőtteknek készítenek mintákat, hanem a család legkisebb tagjainak is.

Szeretik az olyan mesefigurákat, amiket a szülők is ismertek, így sokszor előjön a Micimackó és más Disney figurák. Az állatok szintén kedvelt témának számítanak a baba napozó felületén, gyakran találkozunk majd macskákkal, kutyákkal és más vadon élő állatokkal. Egy jó baba napozó világos színekre épít, hogy nyáron kényelmes legyen, miközben aranyos dizájnt használ.