Bosch húsdaráló erős motorral

A háztartásokban, húsüzletekben egyaránt szükség van húsdarálóra, hiszen ha nem is főzünk mindennap darált húsos ételt, időnként azért igen.

A kisebb húsüzletekben azért nélkülözhetetlen, mert a vevők gyakran kérik, hogy ezt vagy azt a darab húst darálják le nekik. Erős és gyors feldolgozási sebességgel dolgozik a Bosch húsdaráló, ráadásul a híres gyártónak a neve garanciát jelent a minőségre. Kiváló Bosch húsdaráló vásárolható meg a homex.hu webáruházból, amely nagyteljesítményű, biztonságosan lehet használni, valamint könnyen tisztítható. 3,5 kg/perc darálási kapacitással rendelkezik ez a remek masina. Most gondoljon bele, ezt a mennyiséget mennyi idő alatt és milyen erőkifejtéssel tudná ledarálni békebeli, kézi húsdarálón!

Több mint 10 funkciója van a Bosch húsdarálónak, hús- és haldarálás, zöldség-, sajtaprítás stb. Túlterhelésvédő kuplunggal is el van látva, illetve szilárd rögzítést biztosító gumilábakkal. Tökéletes a Bosch húsdaráló, ezért válassza Ön is ezt a modellt, amit most kedvező áron tehet meg!