Brandy a legjobb gyártóktól

brandy

Az égetett szeszek, azaz, ahogy itthon hívják ezeket, a „tömények” igen népszerűek sok magyar embernél. A brandy is egyre felkapottabb, hiszen az aromája roppant karakteres, erős és izgalmas.

Mondhatni azt is, hogy férfias, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezt az itókát csak az urak fogyaszthatják. Ahogy általában minden italnál már-már szállóige, úgy ennél is helytálló az, hogy csak jó minőségűt érdemes belőle fogyasztani.

Na, de még mielőtt megrendeljük a legfinomabb változatokat az idrinks.hu webáruházból, nézzünk kicsit utána, hogy mi is ez az ital! Azt érdemes tudni először, hogy minden konyak brandy, de fordítva ez már nem igaz és tulajdonképpen a bor lepárlásával előállított likőr. Általában 35–60% alkoholt tartalmaz és némelyik változatát fahordóban érlelik.

A brandy, a nem elhanyagolandó alkoholtartalmának köszönhetően, szó szerint tűzbe hozza azt, aki fogyasztja, de persze jó értelemben. A valóban nem gyenge nedű mértékkel fogyasztva kifejezetten egészséges, emésztést segítő ital.