Csempeszintező a sima felszínért

csempeszintező

A burkolásnak sokféle formája létezik, de azokban a helyiségekben, ahol magas a nedvességtartalom és a vízkicsapódás esélye, többnyire csempéket, járólapokat alkalmaznak a betonfelületek bevonására, fedésére. Ezek az elemek tartósak és rendkívül esztétikusak, egyedi megjelenést kölcsönözve a környezetnek. A lerakásnak megvan a maga módja, viszont csempeszintező nélkül nem ajánlott elkezdeni.

Ezek a termékek hivatottak kiküszöbölni egy olyan alapvető hibát, mint amilyen a fogazott felszín. A száradás során kialakult utólagos anyagmozgások gyakran kiszámíthatatlanok, ezért nem éri meg kispórolni a csempeszintező különféle típusainak az alkalmazását. Az ékes megoldások mellett, választhatók csavaros és többször felhasználható rendszerek egyaránt.

Szinte mindegy melyiket, de az egyiket mindenképpen fontos bevetni, a hibák megelőzése végett. A piacon leginkább kedvelt a TLS-PRO nagy ékes csempeszintező, ami gyors és könnyű felhasználást nyújt, még a kezdő kivitelezőknek is. Nincs más feladat, mint kihozni belőle a maximumot.