Dom Perignon az igazi luxusélményért

Fenséges Dom Perignon

A pezsgők világában nem vitás, hogy melyik márka a király. Ez pedig nem más, mint a híres és nevezetes Dom Perignon. A francia gyökerekkel büszkélkedő ital nem kisebb „felfedező” nevét viseli, mint az első pezsgő készítőjét, a Benedek-rendi szerzetesét.

Zamata és minősége összetéveszthetetlen, ami persze az árában is megnyilvánul, azonban tudjuk, hogy a luxust meg kell fizetni. Egy igazán jeles alkalmat pedig olykor érdemes felejthetetlenné tenni egy ilyen elegáns és nemes itallal. Sokan kíváncsiak a hazai fogyasztók között is arra, hogy itthon a Dom Perignon hol vásárolható meg szélesebb kínálatban. A premiumitalnagyker.hu webáruházban nemcsak egy-két fajtája kapható, hanem az igazán exkluzívak is. Ilyen például a Dom Perignon Vintage, ami egy igazi ritkaság.

Ha valakinek különleges ajándékot szánunk, kiváló ötlet lehet a Side by Side kiadás, amiben két különböző, másfél literes palack található. A tökéletes meglepetés érdekében, tanácsos olyat választani, amelyik díszcsomagolásban érkezik.