EGR szelep tisztítása különleges folyadékkal

Vannak olyan dolgok az autó karbantartásával kapcsolatban, amelyek nem igénylik a szakember segítségét, mivel házilag is el lehet végezni. Az EGR szelep tisztítása pedig időnként esedékessé válik.

A JLM kiváló termékeivel elvégezhető a tavaszi nagytakarítás minden benzines és dízel motorban. A felgyűlt szennyeződések látványos teljesítménycsökkenést fognak okozni egy idő után. A motor csak erőlködik, de nem teljesít olyan jól, mint újkorában. Valószínűleg a kipufogó is sokkal feketébb füstöt fog kibocsátani menet közben. Ezek a tünetek rengeteg problémára utalhatnak, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.

Az EGR szelep tisztítása sok esetben helyrehozza az üzemanyagrendszer állapotát és ez pozitív hatással lesz az autó üzemanyag felhasználásra. Szemmel láthatóan sokkal jobb lesz a fogyasztás, mert az erőltetés miatt már nem fog „zabálni“ az autó.

Az EGR szelep tisztítására szolgáló üzemanyag adalékot alapos teszteknek vetették alá, mielőtt bekerültek a jlmshop.hu kínálatába. Egy félévente megismételni a „kúrát“ ami sokat fog segíteni az öregebb motorok esetében is.