Egytengelyes pótkocsik – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

egytengelyes pótkocsi

Mezőgazdasági gépek forgalmazásával viszonylag sok cég foglalkozik Magyarországon, de nagyon oda kell figyelnünk, hogy mit és mennyiért vásárolunk, hiszen ezek a termékek sok pénzbe kerülnek. Mindenképpen informálódni szükséges a márkákról, az árakról, a különböző feltételekről, mielőtt végleges döntést hoznánk. Az egytengelyes pótkocsi árakról a Novara weboldalán tájékozódhatsz bővebben. Minden fiatal gazdálkodónak szüksége van pótkocsira, ezért célszerű Neked is tájékozódnod ezekről az említett honlapon.

A Novara Coop Kft. az olasz Bicchi gyár kizárólagos forgalmazója Magyarországon, így kiváló minőséget képviselő, új egytengelyes pótkocsik széles kínálatával várja az érdeklődőket. Raktárról vagy rövid megrendelési határidővel szolgálják ki a klienseket, tehát semmiképpen nem kell sokáig várnod a megrendelt termékre. A cég készletében jelenleg szerepel például a 4,9 tonnás, magasítóval ellátott egytengelyes pótkocsi, amit akciós áron vásárolhatsz meg. A BRT 555 modell eredeti ára 3 070 000, a promóciós pedig 2 760 000 Ft. Jelentős az árkülönbség. Amennyiben ekkora pótkocsira van szükséged, akkor megéri ezt választanod.

Hidraulikus, 3 irányú billentésű, teljes kapacitása 6000 kg. Műszaki adatai között szerepel az 1100 kg súlya, illetve a 4900 kg hasznos teherbírása. De a többi információkat is megtekintheted a termék fotója mellett található leírásban. 1 év garanciát biztosít a gyártó erre a modern pótkocsira. Megvásárlása esetén opcionálisan kérhető a műszaki vizsga és a névre íratás.

Összegezvén, teljeskörű szolgáltatást kaphatsz, ha ettől a vállalkozástól szerzed be a munkádhoz szükséges pótkocsit. Persze a Novara Coop Kft., az említetten kívül, több méretben kínál egytengelyes pótkocsikat, az 1,5 tonnástól kezdődve egészen a 6,6 tonnásig. Magas minőségű, új termékek ezek, amelyek mindegyike probléma nélkül használható hosszú éveken keresztül. Nagyon jó befektetésnek számít az egytengelyes pótkocsi, hiszen egy új szerelvénnyel sokáig nincs semmiféle műszaki gond.