Feldobja a verdát a Toyota Yaris alufelni

BMW M5 felni

A keréktárcsáknál az egyik legfontosabb adat az ET. Amikor a BMW M5 felni nagy ET-s, akkor gyakran arra folyamodnak a tulajdonosok, hogy a nyomtáv szélesítőt alkalmaznak. Elméletben ez nem egy rossz elgondolás, ugyanis, ha nagyon pontos munkát végez a szakember, akkor méretre lehet esztergálni ezt úgy, hogy még a gyári ET érték is elérhető.

Legrosszabb esetben is hosszabb kerékcsavarra lesz majd szükség, de ez legyen a legkisebb probléma. Ha mindez megoldható, akkor a BMW M5 felni biztosan beválik. Persze érdemes mindig óvatosnak lenni, ugyanis pár milliméter alárakásból baj is születhet.

A nagyobb keréktárcsák ugyanis egészen érdekes dolgokat produkálhatnak, és ezekkel tanácsos vigyázni. Nagyjából ez a helyzet az osztókor pogácsákkal is, már ami a BMW M5 felni eszközt illeti. A tartozékokat a tárcsa helyére felcsavarozva, teljesen idegen felniket is fel lehet tenni a verdára.

Ekkor, mivel ugye ott vannak a csavarfejek, nem lehet az egészet vékonyra kihozni úgy, ahogy az ideális lenne. Ezért is kerülik sokan a próbálkozásokat és az új módszerek bevetését, és olyan BMW M5 felni szett mellett döntenek, amelyik megfelel az igényeknek.

Ha pedig valaki nem akar hallani a megszokott dolgokról a Toyota Yaris alufelni esetében, és ki akarja próbálni a tuningot, az játszhat esetleg egy kicsit a központosító gyűrűvel. Akkor ajánlott ezt bevetni, ha a gyárinál nagyobb középfuratú felni kerül a kocsira.

Gyengébb autók esetében, amiknél a központosítás hiányában gyakrabban fordul elő berázás nagyobb sebességnél, vigyázni kell. A Toyota Yaris alufelni és maga a kerék efféle gondjaira leginkább a 100-as tempó a jellemző. Szerencsére ez orvosolható a központosító gyűrűvel, amely a kerékagy és a felni közé illeszkedik.

Sokakat még az érdekel, főleg azokat, akik megelégszenek a hagyományossal, hogy akkor a legbiztosabb választás a gyári Toyota Yaris alufelni? Akik nem akarnak kockáztatni, azoknak teljes mértékben beválik a gyári. Persze, ha csak pár mérettel szélesebb a Toyota Yaris alufelni, akkor sem lesz semmi baj, sőt, még talán jobban is beveszi a kanyart a verda.