Fogorvos Budapest – nincs több kockázat

fogorvos Budapest

Hogy mitől lehet ragyogóan fehér a mosolyunk? Például attól, ha szerencsés csillagzat alatt születtünk és ennek köszönhetően tökéltes fogsorral áldott meg minket a sors. De mi magunk is tehetünk a ragyogó mosolyért, ha egészségesen táplálkozunk és figyelünk a szájhigiéniánkra.

A fogorvos Budapest Smile Expert magánklinikán fogfehérítéssel valóban látványos és tartós megoldást kínál, mindössze 1 óra leforgása alatt. Nem egyszerű feladat, mondhatni már-már lehetetlen megőrizni a fogaink természetes fehérségét.

Lehet, hogy nem dohányzunk, teázunk és nem is fogyasztunk cukros üdítőket, mégis gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy ne kerüljünk kapcsolatba színezett élelmiszerekkel. Ezek is befolyásolhatják a fogak árnyalatát.

A házilagos megoldások szinte teljesen hatástalanok. A fogorvos Budapest V. kerületében a Smile Expert fogászati klinikán tartós megoldást kínál, ami gyorsan és fájdalommentesen elvégezhető. A fogakra hidrogén-peroxid tartalmú gél kerül, ami a megvilágítási szakaszok során fejti ki a fehérítő hatását. Az eredmény azonnal látható.