Fontos, hogy legyen több cumisüveg is!

cumisüveg

Jó, ha mindig kéznél van! A kisgyermekes családban minden bizonnyal megtalálható legalább kettő vagy annál több cumisüveg. Egy babának fontos, hogy meghatározott időközönként egyen és ehhez a megfelelő eszközökre is szükség van. Szerencsére termékek milliói közül lehet válogatni.
A legpraktikusabb talán olyat választani, ami mutatja a benne lévő étel vagy éppen ital mennyiségét is. A medipack.hu oldalon található számos olyan termék, ami megkönnyítheti a mindennapokat a kisbabával. A Baby Bruin üvegből készült, a Loretti Zoo típusok pedig BPA mentesek. Ez utóbbiból választható 125, valamint 250 ml űrtartalmú, míg a Baby Bruin típus 240 ml.

Hőálló és 1-es méretű szilikon cumival van ellátva. Ez a termék 0-12 hónapos gyerkőcöknek ajánlott. Ettől a márkától választható 120 ml változat is, ami polipropilén és BPA mentes termék, szintén szilikon cumival, védőkupakkal és záró lapkákkal. Mindig legyen kéznél legalább egy cumisüveg, hogy a bébit bárhol, bármikor meg tudja etetni, akkor is, ha éppen nem otthon tartózkodnak!