Frottír anyag színvonalas összetételben

frottír anyag

Léteznek olyan ruhák, lakástextíliák, amelyek a jól bevált anyagok használatát igénylik. A frottír anyag a mai napig az egyik legkeresettebb fajta, hiszen nagyon kellemes tapintású és remek nedvszívó hatású. A frottír törölközők a legjobbak, hiszen képesek tökéletesen felszívni a nedvességet az ember bőréről. A fürdőköntösök, strandruhák is szintén ebből a legjobbak. A frottír alapanyaga a pamut, amiről tudjuk, hogy nagyon bőrbarát. A jó minőségű típus tartós, vagyis képes hosszú éveken át kiszolgálni a tulajdonosát.

A frottír anyag mosható magasabb hőfokon is, pamut alapanyagának köszönhetően a levegőn nem szárad túl gyorsan, azonban a mai modern szárítógépekkel ez a „hibája” is kiküszöbölhető. A frottír anyag lehet vékonyabb és vastagabb egyaránt, az előbbiek kiválóak a puha, „süppedős” lakástextíliák gyártására, míg a vékonyabbak a ruhák készítésére. A különféle ruházatok, törölközők, matracvédők, stb. gyártásában mostanság is előkelő helyet kap, ezért igen sokan keresik a jó minőségű fajtákat. Ha Önt is ilyen termékek érdeklik, akkor keresse ezeket a Szakatexnél!

A legjobb matracvédők alapja a vízhatlan frottír anyag

A gyermeket szobatisztaságra tanítani nem könnyű feladat, aminek során bizony előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek. A praktikus vízhatlan frottír anyag különösen jól jön ezekben a hetekben, hiszen tudjuk, hogy a matrac, ágy, kanapé kitisztítása költséges és időigényes mulatság. A frottír felületű matracvédő ugyanakkor nemcsak otthon jöhet jól, hanem az óvodában is. A vízhatlan frottír anyag nemcsak a matracok átázását akadályozza meg, hanem a túlzott izzadást is alvás közben.

A frottír felület ugyanis bőrbarát, puha, kellemes, csodálatos rajta aludni. A szakatex.hu webáruházban a vízhatlan frottír anyag is megvásárolható remek ár/érték arányban. Puha tapintású mind a felső, mind az alsó rétege, vízzáró, de a levegőt átengedi. Mosógépben 90 C fokon mosható, de vasalni nem ajánlott. Rendelje meg akár most, előnyös szállítási feltételek mellett. Előzetes megbeszélés alapján, Magyarország akármelyik városába szállítják.