Gyermek ágynemű vidám színekkel

Sok szülőnek kell nap mint nap azzal szembesülnie, hogy amikor eljön a lefekvés ideje, akkor alig tudják beterelni a gyerekeket az ágyba. „Anya csak még egy órát!“- hangzik el az ismert mondat. Viszont, ha a gyerekszobában várja őket az egyedi gyermek ágynemű, akkor biztosan szívesebben bújnak a takaró alá minden este.

Rendszerint minden darab pamutból készül, mert jól szellőzik és kellemesen melegít. A kicsiknek pedig pont erre van szükségük, bár nekik az sokkal fontosabb, hogy a kispárnájukat és a takarót például Mickey vagy Pókember díszítse. A gyermek ágynemű többféle méretben kapható, ezért az egészen kicsiktől az iskolásokig meg fogjuk találni a megfelelő méreteket.

A sokszínűségüknek és a vidám figuráknak köszönhetően, ékes díszei lesznek a gyerekszobának. Micimackó és társai még manapság is nagyon népszerűek, így sok gyermeknek ők a kedvencei.

Szép szülinapi meglepetés lehet egy ilyen gyermek ágynemű ajándékba, főleg akkor, hogyha egy hasonló pizsamát is választunk mellé. Ha nem szeretnénk a véletlenre bízni, akkor válasszuk ki együtt a neki tetsző modellt!