Hol kapható erotikus jelmez?

Erotikus jelmez

Még a legjobb kapcsolatban, házasságban is kell néha egy-egy új élmény, ami feléleszti a kezdetben még élénken lobogó, azóta azonban már kicsit csillapodott tüzet. Az erotikus jelmez a szerepjátékok kedvelőinek legjobb barátja, de ha még nincs tapasztalata ezen a területen, akkor is érdemes kipróbálnia. Minél merészebb a választás, annál nagyobb a kiváltott hatás.

Az igazán bevállalósak akár egy teljes történetet is szőhetnek a választott jelmez köré. Például, ha a szexi rendőrnő ruhára esik a választása, akkor meglepetésszerűen kopogjon be a bejárati ajtón és amikor a párja kinyitja az ajtót, indulhat a játék! Persze másféle erotikus jelmez is megtalálható a kínálatban, mint például a Playboy nyuszi, a nővérke, az iskolás lány és az igazán merészeknek ott a szexi apáca jelmez is. Az erotikus jelmez köré kerített történetnek pedig már tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Garantáltan jól fognak szórakozni és egészen biztosan lesznek nevetősebb percek is, ami csak erősíti a kapcsot kettejük között. Ha úgy érzi, hogy még nem vállalná be, hogy más bőrébe bújjon, akkor a szexi fűző segít a sajátját nem mindennapi ékbe öltöztetni. Az örök elegancia híveinek készültek a nívós és egyediséget tükröző szaténból gyártott darabok, a kicsit vadabbak pedig válogathatnak a mellemelősek közül. A szexi fűző természetesen nemcsak csábításra, de alakformálásra is kiváló darab.

Habár a mai modellek esetén szerencsére már elmarad a bordatörő, fullasztó hatás, ami még pár évtizede annyira népszerű volt. Szép, szép, de valljuk be, a keskeny deréknak is van egy egészséges határa, ami alatt inkább már rendellenes hatást kelt, mint kívánatost. Kényelmesek, változatosak, csipkéről, selyemből, pamutból, többféle színben és kialakításban. Válasszon egyet a megannyi szexi fűző közül, dobja fel egy magassarkúval, húzzon ballonkabátot és kopogtasson be a párjának az ajtaján. Ne féljen megmutatni a huncutabb énjét, mert olyan élményben lesz részük, amit egészen biztosan nem fognak elfelejteni egy darabig!