Így lesz a göndör haj férfias

férfias frizura göndör hajra

Lehet, hogy a göndör haj sokszor igen nagy fejtörést okoz a tulajdonosának, de ez nem jelenti azt, hogy abból nem lehet valami férfiasat megalkotni. Az A76 Barber Shop szerint ez a 7 legférfiasabb frizura göndör hajra. Manapság a legkedveltebbek közé tartozik a texturált crew cut, az úgynevezett királyi, a quiff, a crop, a laza Superman-es, a szabad lélekre valló és a vezéregyéniséghez tökéletesen passzoló.

Aki eddig úgy gondolta, hogy bizony az ő göndör hajával semmit sem lehet kezdeni, az most megnyugodhat. Igenis vannak olyan frizurák, amik tökéletesek úgy, ahogy vannak. Jó, ha mindenki megszereti fürtjeit, hiszen mégiscsak egy különleges hajról van szó, ami ritkaságnak számít. A másik jó oldala ennek, hogy a göndör hajnak van textúrája és volumene.

Az a két tulajdonsága, amit minden férfi szeretne magáénak tudni különféle termékek és szakmai beavatkozások nélkül. Azért is lehet megszeretni a göndör haját, mert annak saját jegyei vannak, amiknek köszönhetően egyből fel lehet ismerni azt. Temérdek lehetősége van a férfinak, amikor az igazításra kerül sor.

Erre jó példa, a fent bemutatott hetes lista. Különféle vágások és stílusok léteznek, amik tökéletesen kihozzák a haj természetes textúráját és lehetővé teszik, hogy magabiztosan viselje a fürtjeit a férfi. Igazán nagy kedvenc mostanság a lista első helyét elfoglaló texturált crew cut.

A klasszikus legénység frizurának ez a hosszabb variációja, ami lehetővé teszi a természetes textúra megjelenését, különösen a fejtetőn. Azért erre a részre koncentrálódik az egész, mert ugye a haj itt a leghosszabb. Persze nem szabad, hogy annyira hosszú legyen, hogy túl göndörré váljon az egész. A lényeg továbbá, hogy oldalt és hátul rövidre kell ezt vágni és kicsit korszerűsíteni a hajkoronát egy kis átmenettel.

Wax vagy pomádé segítségével mindig érdemes neki adni egy kis fényt, ragyogást. Tökéletesen beválik ez akkor, ha nem szeretne az ember túlságosan hosszú hajat, vagy nem akarja teljes valójában megmutatni a göndör fürtöket. Az a76.hu oldalon a többi példával is közelebbről meg lehet ismerkedni.