Ilyen postaláda árakra lehet most számítani

zardepo

Manapság a postaládák hihetetlenül változatosak az elhelyezési, telepítési módot és a megjelenést, külsőt illetően egyaránt. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a postaládák, akkor egyszerűen kattintson a zardepo.hu linkre! A weboldalon számtalan egyedi termékkel lehet találkozni, és a bő felhozatalnak köszönhetően biztosan hamar meglesz az a modell, amelyik maradéktalanul beválik.

A shop különféle színű, dizájnú és anyagú postaládákat kínál. Mostanság ezeket a produktumokat megannyi alapanyagból készítik el. A felhasznált anyagok határozzák meg az árat, a tartósságot és azt, hogy milyen hosszú lesz az eszköz élettartama. A viszonylag egyszerűbb postafiókok általában acéllemezekből készülnek, és a gyártásuk nem vesz sok időt igénybe.

Ezeknek az ára is kedvező. A színezést pedig a legtöbb esetben utólag végzik, színterezéssel, azaz porfestéssel. Az efféle modellek leginkább lépcsőházakban bukkannak fel, ahol védettek az időjárás viszontagságaitól. Ezek a változatok semmiképp sem fognak beválni kültéren, ahol mindig ki vannak téve a hidegnek, melegnek és a Nap sugarainak.

Az acéllemezekből készült postaládák nagyon gyorsan, akár néhány hét vagy hónap alatt berozsdásodnak és a festék lepattogzik róluk, ha kint kapnak helyet. Azonban vannak jóval tartósabb és strapabíróbb, horganyzott acéllemezből készült változatok is. A kültéri postaládák sokáig megőrzik az eredeti állapotukat, valamint rengeteg szín, forma és beépítési mód közül választhat a vevő.

Nyilván ezeknél az ár is magasabb. Ugyanakkor ezen modelleknél is vannak ellenállóbb postaládák. A nemesacélból készült levélszekrények tartósságban verhetetlenek és nagyon hosszú élettartammal bírnak. Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek az alumíniumból és műanyagból készített modellek.

Az utóbbi PVC változatok könnyűek és ezek a leghosszabb élettartamúak, ami érthető is, hiszen a műanyag szinte minden fizikai és kémiai behatásnak jól ellenáll. Azonban azt még tudni kell, hogy ha a postaládák nem a megfelelő helyre kerülnek, vagy épp nem ideális módon vannak telepítve, akkor a postás a küldemények kézbesítését meg is tagadhatja.