Íme, a t35 trapézlemez!

T35 trapézlemez

Széles körben alkalmazott pályázati, nagyberuházási építkezésekhez alkalmas trapézlemezt keres? A T35 trapézlemez ideális választás. Alkalmas ipari csarnokok, mezőgazdasági, gazdasági épületek, kereskedelmi épületek és benzinkutak építéséhez is. Milyen előnyökkel jár, ha ezt a típust választja? A T35 többféle bevonattal rendelhető.

Legyen szó akár 25 év garanciával rendelkező alucink bevonatról vagy egy 40 éves garanciát kínáló matt poliuretán, esetleg 55 évig garanciális, poliuretánokkal keményített poliészter bevonatról. A T35 változatos színekben és megjelenésben rendelhető. Az egyik legnagyobb előnye azonban, hogy a mérete a projekthez igazítható.

Így minimálisra csökkenthető az anyagpazarlás, és kiemelten gazdaságossá tehető a beruházás. A T35 trapézlemez, ráadásul nemcsak homlokzati burkolásra vagy mennyezeti elemként való felhasználásra alkalmazható, hanem tetőfedésre, tetőhéjaláshoz és bennmaradó zsaluzatként is megállja a helyét.

Az egyik legelterjedtebb trapézlemez típus, hiszen magas bordázatú, ezáltal merevebb, mint a több változat, és ennek ellenére néhány csavarral gyorsan, egyszerűen rögzíthető. Ha pedig szakszerűen építik be, akkor hosszú évtizedekig esztétikus tető- és falburkolat válhat belőle. Ha nagyberuházást tervez, és igazi Jolly Joker építőelemet keres, a T35 trapézlemez a megoldás. Itt kérhet ajánlatot.