Intenzíven táplál a La Roche Posay testápoló

la roche posay testápoló

A túlzottan száraz bőr rendkívül kellemetlen tünetekkel jár, amellett, hogy esztétikailag nem néz ki jól, még viszkethet is, ezért nagyon hatékony készítménnyel indokolt kezelni. A száraz bőr diszkomfort érzetét a La Roche Posay testápoló segít nyugtatni, intenzíven táplálja azt és támogatja a természetes védőrétegét.

Az atópiás ekcémára hajlamos felhám nyugalmi állapotának biztosításában élen jár ez a magas minőségű produktum. Kifejlesztése során kizárólag a hatékonyságuk és biztonságuk alapján szükséges összetevőket használták fel a gyártók. A La Roche Posay testápoló gyorsan beszívódik a bőrbe, így megkönnyíti és felgyorsítja a mindennapi használatot. A termék megrendelhető az agnespatika.hu online üzletből és ezen az oldalon a részletes leírását is olvashatjuk.

Jó választás ez a gazdag textúrájú testápoló, ami már az első használat után is érezteti jótékony hatását a problémás bőrön. Érdemes legalább két terméket rendelni, mert akkor a második La Roche Posay testápoló 50%-os kedvezménnyel vehető meg.