Jó választás a rattan kaspó

Különleges növények

Megtalálta már a tökéletes növényt, de nem tudja mibe helyezze? Egy rattan kaspó nem okoz majd csalódást. Számtalan színű és formájú modellből válogathat. Nemcsak strapabírók, de a legtöbb stílushoz tökéletesen passzolnak.

Nem veszik el a növényről a figyelmet, inkább kiegészítik azt. Egyáltalán nem elhanyagolható ez a kiegészítő, hiszen nélküle nem is igazán illik a terasz vagy a lakás összképéhez. Nagyrészt kültéri használatra javasoljuk a rattan kaspókat, de belső elhelyezése sem lehetetlen.

Fontos szempont a méret kiválasztása is, hiszen ha túl nagy, akkor lötyög benne, ha túl kicsi nem lesz elég hely. Mindez kihat az esztétikai megjelenésre is. Amellett, hogy az egyik legfontosabb kiegészítője egy virágnak, védelmet is nyújt számára.

Masszív szerkezetének köszönhetően, nem kell tartani attól, hogy felborul. Kiválóan összhangba hozhatja a teraszt egy-egy ilyen beruházással. A rattan kaspó színét igazíthatja az ott található bútorzathoz, de a kert többi részén dominálókhoz is hangolhatja.