Kiváló reklámelem a megállító tábla

megállító tábla

Több módja van annak, hogy a vásárlók figyelmét felkeltsük egy kiváló akcióra vagy éppen új termékre. Ebben a megállító tábla egyértelműen profi munkát tud végezni. Az általában kétoldalas kivitelezések benti környezetben és a szabadban is ellátják a feladatukat. Ha már első ránézésre elnyeri a tetszésedet ez a reklámelem, akkor bátran rendelj megállító táblát a Profireklámtól, kedvező áron!

Az „A” alakú standard kivitelek teljesen stabil felépítéssel rendelkeznek. Típustól függően, nem éri el vagy alig haladja meg a 10 kilogrammot a megállító tábla súlya. A kihelyezése ennél fogva biztosan nem okoz majd kihívást senkinek. Extrém időjárási körülmények között nem ajánlott az alkalmazása.

A megállító tábla eloxált alumíniumvázzal van felszerelve, ami megállja a helyét a szabadban fellépő, környezeti és kisebb mechanikai hatásokkal szemben. A grafikát pedig egy átlátszó PVC fólia borítja, ami véd a nedvességtől, erős sugárzástól. A megállító tábla megtérülő befektetés, amit kedvező áron lehet megrendelni néhány kattintással. Legyen belőle kéznél minél több darab!