Kolbásztöltő kiváló minőségben, kedvező áron

kolbásztöltő

Aki kedveli a húsos ételeket, annak a mértékletes fogyasztás keretein belül a disznótoros ételek fogyasztása garantáltan színes ízélményt okoz. A kézzel, falusi disznóvágásból származó alapanyagokból készült finomságok sok esetben össze sem hasonlíthatók a nagyüzemi körülmények között gyártott termékekkel.

Ha hurkatöltésre, kolbásztöltésre adnánk a fejünket, kifejezetten ajánlott egy megbízható kolbásztöltő beszerzése. Ezek a speciális berendezések szavatolják a valóban minőségi húsipari termék előállítását. Kezdő kolbásztöltők esetében általában elég az 5 literes változat, azonban nagyobb mennyiségű hús feldolgozásához szükség lehet a 10-15 literes modellre.

A kolbásztöltő négyféle méretű (10, 20, 30, 40mm) műanyag tölcsérrel kapható, amelyek hollandis csatlakozással kapcsolhatók a festett acéllemez vázhoz, amelyben a szilikon tömítésés dugattyú fogaslécen mozog. A minőségi alkatrészek és alapanyagok garantálják, hogy a számunkra megfelelő, kiváló minőségű kolbásztöltő hosszú időn keresztül segítse a munkánkat.