Könyvelés és tanácsadás egy helyen

Kifogástalan könyvelés

Cégünk szakemberei segítenek a vállalkozásának a törvényi, rendeleti és beszámolói formanyomtatványok állandó változásait figyelemmel kísérve, megfelelően előkészíteni és benyújtani a változatos pénzügyi és adóbevallásokat.

A könyvelés területen nyújtott szolgáltatásaink előnyeit, legyen az egyszeri vagy állandó, különféle tulajdonosi formájú vállalatok vehetik igénybe, akik eltérő típusú adórendszerben működnek.

A Next Accounting könyvelőiroda szakemberei gondoskodnak a beszámolók leadási határidejének betartásáról és azok időben történő benyújtásáról a megfelelő adóügyi és statisztikai, szociális és nyugdíjbiztosítási állami szerveknek.

Ezért a könyvelés kiszervezése meglehetősen népszerű szolgáltatás nemcsak a kis- és középvállalkozások, hanem a nagyvállalatok tulajdonosai között is. Mivel hazánkban szép számmal találkozhatunk a kis- és középvállalkozások képviselőivel, biztosan kijelenthető, hogy a könyvelés, mint szolgáltatás igénybevétele, széles körben elterjedt és Budapesten, valamint egész Magyarország területén folyamatosan növekszik.