Köret mellé kiváló a vadas szósz

vadas szósz

A természet mindent megad, amire az embernek szüksége lehet. Sajnos tény, hogy a legtöbben kicsit elszoktak a hagyományos ízektől, hiszen a mesterséges adalékok révén, a legtöbb élelmiszernek sokkal élénkebb aromája van, mint azt megszokhattuk. Ugyanakkor érdemes szem előtt tartani, hogy az nem természetes. A kiváló alapanyagokból készülő vadas szósz ezzel szemben kifejezetten az.

Csak olyan összetevőkből készül, amelyek majdnem bárkinek a kiskertjében megteremhetnek. Ilyen többek között a vöröshagyma, sárgarépa, petrezselyemgyökér, fokhagyma, zellergumó, szegfűszeg. Ezeken kívül még a vadas szósz tartalmaz mustárt, borsot, őrölt gyömbért, sót, C-vitamint. Tartósítószer nélkül kerülnek összeállításra és értékesítésre.

Egyszerűen fantasztikus csemege, amivel nehezen fogunk betelni. A vadas szósz leggyakrabban zsemlemorzsával kerül tálalásra, de rizzsel vagy tésztával, esetleg burgonya mellé ugyanolyan hatásos tud lenni. Nincs más hátra, mint próbára tenni a kivételes ízvilágot, ami egyértelműen fokozni fogja a hazai ételek élvezeti értékét.