Kotyogós kávéfőző – egy társ, ami sohasem hagy cserben

kotyogós kávéfőző

A kávé már régóta mindenki kedvenc itala. Napjainkban már senkinek sem kell kávézóba mennie ahhoz, hogy élvezhesse. Ezt ugyanis a saját konyhájában is megteheti. Ehhez mindössze egy klasszikus kotyogós kávéfőző kell. A segítségével bárki néhány percen belül élvezheti a kedvenc élénkítő italát. A kotyogós kávéfőző úgy néz ki, mint egy vízforraló.

Két tartályból és egy közéjük helyezett szűrőből áll. A használata is nagyon egyszerű. Öntsünk hideg vizet az alsó tartályba, tegyünk őrült kávét a középen lévő szűrőbe, majd rögzítsük egymáshoz a gép minden részét és helyezzük a tűzhelyre. Amikor a víz forrni kezd, az őrölt kávéval együtt áthalad a szűrőn, majd kész italként kerül a kávéfőző felső részébe.

A használat után célszerű a készülék minden részét alaposan megtisztítani és átöblíteni, hogy a következő fekete ízét ne befolyásolják a szagok. Amennyiben Ön is egy ilyen megbízható segédre vágyik az otthonában, a tanácsadóink szívesen segítenek kiválasztani a kívánságainak és preferenciáinak megfelelő kotyogós kávéfőzőt.