Kutya ágy a kedvencünk igényei szerint

kutya ágy

Egy hosszú, kimerítő szaladgálás után a kutyánknak nincs is nagyobb vágya, mint elterülni a fekhelyén és pihenni egy nagyot. A kényelmes kutya ágy ölelésében napközben is kellemesen pihenget és éjjel is jól kialussza magát. Az állat nem képes szólni, hogy a táplálkozásában, fekhelyében vagy a kozmetikumaiban mi az, ami nem tetszik neki, így nekünk kell erre rájönnünk.

Megfigyelve a kutyánk igényeit, szokásait, jó eséllyel tudunk neki olyan dolgokat választani, amelyek valóban megfelelőek. A kutya ágy esetében az elsődleges a méret. Semmiképpen ne vegyünk olyat neki, amelyikben esetleg nem tud kényelmesen pihenni!

Ha azt vesszük észre, hogy a négylábú a puha tárgyakon szeret heverészni, akkor keressünk neki egy süppedő matraccal ellátott fajtát. Minden eb esetében fontos a minőségi, erős és könnyen tisztítható anyagú kutya ágy beszerzése. Ha az állat már idős vagy valamilyen betegséggel küzd, akkor semmiképpen ne felejtsük el a memóriahabos matracot, ami igazán nem túl nagy befektetés az egészséges ízületek és izmok érdekében.