Labor köpeny a biztonságos munkavégzésért

labor köpeny

A kiegészítő a kialakításából kifolyólag óvja a viselőjét a különféle vegyszerektől és szennyeződésektől. Mivel a labor köpeny napjainkban többféle színben kapható, ezért könnyen a munkakörnyezethez igazítható.

A pamut változat leginkább azoknak ajánlott, akik mérnöki munkát végeznek. A polietilén is népszerűnek számít, hiszen garantálja a védelmet a vegyi anyagokkal, valamint az apró részecskékkel szemben. Az orvosok, az ápolók és a sebészek mellett, a tudósok és a kutatók is előszeretettel viselik. A labor köpeny jelentős mértékben csökkenti a munkahelyi balesetek kockázatát. A minőségi változat könnyen tisztítható, nem tartja magában a nedvességet, ebből kifolyólag a szárítása sem vesz sok időt igénybe. Nemcsak kényelmes és biztonságos, hanem praktikus is.

A többzsebes kialakítás lehetővé teszi, hogy a legszükségesebb eszközök mindig kéznél legyenek. A labor köpeny zsebeinek tökéletes záródását általában rejtett patentok biztosítják. Fazon szerint is sokféle lehet, ebből kifolyólag mindenki kedvére válogathat.