Láttad már Budapesten ezt a gengszter barber shopot?

g-cutz barber shop

Egy helyiség kialakításával és dekorálásával nagyon sokféle hangulat megvalósítható. Ha valaki kedveli a régies stílust és emellett minőségi szolgáltatásban szeretne részesülni, az térjen be az elkövetkezendőkben bemutatott helyre. A G-cutz Barber Shop (06-20-621-8466, 1073 Bp. Erzsébet körút 16.) belső kialakítása kifejezetten jól adja vissza az 1920-as évek szesztilalmának a korszakát Amerikában.

Ez a „Gengszter Barber Shop” könnyen megközelíthető és mindenkinek ajánlott, ugyanis a szakemberek, akik itt dolgoznak, remekül végzik a munkájukat. Sajnos egyes fodrászatok csupán a bevételszerzésre hajtanak és emiatt ezek dolgozói elfuserált frizurákat vágnak. Ha nem szeretne találkozni ilyesféle kellemetlenséggel, akkor ne habozzon sokat, mivel az említett címen várják szeretettel!

Ez a vállalkozás honlappal is rendelkezik, aminek felületén kényelmesen lehet időpontot foglalni, ehhez pedig csupán elég a gcutzbarbershop.hu internetes hivatkozásra kattintani. A weboldalra nem csupán a foglalás miatt érdemes ellátogatni, hanem azért is, mert itt mindenki megismerkedhet a mesterekkel és referenciamunkáikkal. Ezek a férfiak igazi gengsztereknek tűnnek és ebben a hely igényesen kialakított légköre is hozzájárul. Az elegáns kinézet bizony nemcsak a nőknek fontos. Az erősebb nem tagjai egy mesterien megformázott hajjal sokkal magabiztosabbak lehetnek és visszanyerhetik a vonzó kisugárzásukat.

Árak tekintetében egyáltalán nem mondható drágának ez a fodrászat, sőt, ha figyelembe vesszük a szolgáltatás magas minőségét, akkor rájöhetünk, hogy igencsak kedvezőek a díjszabások. Ha nem hisz a leírtaknak, akkor a saját szemével megtekintheti a képeket, amelyeket a korábbi kliensekről készítettek a szakemberek.

A nyitva tartás hétfőtől péntekig van, délelőtt 10 órától egészen este 8 óráig, de akinek csupán a hétvége lenne jó, az szombatra is foglalhat időpontot 10 és 17 óra közötti intervallumban. Azért tanácsolt előre bejelentkezni, mert akkor így elkerülhető a várakozás, hiszen nem biztos, hogy rögtön sorra kerül, aki csak úgy betér.