Légpárnás boríték többféle színben

Senki sem szeret gyűrött képeslapot kapni vagy sérült terméket. A kisméretű tárgyak esetében különösen nagy a sérülés veszélye a postázás során. A légpárnás boríték modern találmánynak számít. Viszonylag nem olyan régen terjedt el, a szállítás során fellépő megpróbáltatások miatt.

Nagyon sokféle méretben kapható a légpárnás boríték és mindig fontos a célnak megfelelőt választani. Az ebbe csomagolt könyv vagy kisebb elektronikai alkatrész, szinte biztosan tökéletes állapotban fog megérkezni a megrendelőhöz.

A légpárnás boríték a hatékonyságát annak köszönheti, hogy belülről ki van párnázva. A hagyományos borítékok olcsók, azonban ez a változat sem kerül többe, még akkor sem, hogyha egyszerre többre van szükség belőle.

Rendkívül könnyű, ezért nem kell a súlytöbblet miatt aggódni, mivel biztosan nem fog anyagi pluszt jelenteni a küldemény esetében. Nemcsak a méretek változatosak, hanem a légpárnás boríték színei is. A webáruházban megtekinthető minden rendelkezésre álló változat, amikből nagytételben lehet rendelni.