Legyen saját mentőcsapatod a Mancs őrjárat játékokkal!

Mancs őrjárat játékok

Manapság számos különféle rajzfilm és animációs sorozat készül, amelyek az érdekes cselekményekben és az olyan karizmatikus karakterekben különböznek egymástól, amelyeket a gyerekek nagyon szeretnek. Egy ilyen rajzfilmsorozaton alapulnak a Mancs őrjárat játékok is. A részek a beszélő mentőkutyák életéről mesélnek Kaland-öböl városában és arról, hogy miként tudnak megbirkózni a különféle problémákkal, kiszabadulni az egyes helyzetekből és új barátokat szerezni.

A Mancs őrjárat játékokat a kanadai Spin Master cég készíti a mesesorozat alapján. A szórakoztató és kedves rajzfilm 2013-ban indult el a Nickelodeon csatornán és azonnal óriási népszerűséget szerzett az óvodás gyermekek körében. A kedvenc hősök csodálatos és színes figurák formájában elevenedtek meg és rögtön a kis rajongók által legkívántabb ajándékok lettek. Ha nem ismeri az összes szereplőt, akkor azt javasoljuk, hogy mielőtt választana, ismerkedjen meg velük részletesebben!

A Mancs őrjárat játékok tökéletesek a fiú és a lány gyermekeknek egyaránt, de a színes és változatos készletek még a felnőtteket sem hagyják közömbösen. A Mancs őrjárat játékok talán legnépszerűbb karakter Chase, a német juhász, aki rendőrként dolgozik és elkapja a bűnözőket. Rocky, a skót juhászkutya mindent megjavít és újrahasznosítja a hulladékot. Skye, az egyetlen lány a csapatban, egy angol cocker spániel, aki egy mentőpilóta szerepét tölti be a mesében. Zuma, a labrador feladata a mentés a vízből.

Rubble, az angol bulldog szakmája az építés. Míg Marshall, a dalmata, tűzoltóként dolgozik és fél a repüléstől. A Mancs őrjárat játékok fontos kelléke Ryder, a kisfiú, aki az utasításokat adja a járőr csapatnak. A sorozatban egyéb karakterekkel is találkozhatunk, ám ezek folyamatosan változnak, ezért nem szerepelnek a Mancs őrjárat játékok összeállításokban. A tematikus készletek tartalmazzák a jelenetek elkészítéséhez szükséges attribútumokat. Néhány modell fény- és hanghatásokkal van felszerelve, ami szokatlanul izgalmassá teszi a szórakozást. A Mancs őrjárat játékok bátor kölyökkutyái együtt képesek legyőzni a nehézségeket.