Makita sarokcsiszoló szénkefementes motorral

Makita sarokcsiszoló

Egy minőségi Makita sarokcsiszoló nem hiányozhat egyetlen ezermester eszköztárából sem. Igen ám, de a minőségnek ára van! Szerencsére, ebben az esetben ez az ár kifejezetten baráti, ezért a megfizethető kategóriába tartozik.

A Makita sarokcsiszoló többet kínál annál, mint amit megszokhattunk ezektől a szerszámoktól. Az akkus változatok határtalan mobilitása már önmagában növeli a felhasználhatóságot, hiszen nincs többé helyhez kötött munkavégzés. Áramforrástól függetlenül, bárhol dolgozhatunk a szerszámmal.

A lágyindítás megakadályozza a tárcsa hirtelen felpörgését, a BL motor pedig a magas hatékonyság mellett, kevesebb energiaigénnyel rendelkezik. A szénke nélküli motor tartósabb és tökéletesen illeszkedik az akkus gépek infrastruktúrájába.

Aki egy elektromos Makita sarokcsiszolót szeretne beszerezni, annak is bőven van miből válogatnia, hiszen számos modell szerepel a kínálatban, amik tárcsaméret és funkciók szerint választhatóak ki. Hogyha sokféle munkaanyaggal dolgozunk, akkor érdemes a fordulatszámot szabályozós típust választani.